Världens populäraste proteinpulver!

100% Whey Gold Standard är ett av världens mest populära och mest sålda proteinpulver. Anledningen är för att det finns få andra proteinpulver som kan mäta sig med den fantastiska innehållsförteckningen som Whey Gold Standard har. Proteinet kommer både från hydrolyserade vasslepeptider som bevarar och bygger muskelmassa och förstärker din återhämtning efter träning och Whey protein isolat.

 

Fördelar med 100% Whey Gold Standard

  • 100% Vassleprotein
  • Laktosvänligt
  • Bryts ner snabbt av kroppen
  • Finns i flera goda smaker
  • Blandas lätt och klumpar inte
  • Innehåller lite fett, socker och kolesterol
  • Världens mest sålda proteinpulver
  • Noggrant utvalda och kvalitativa råvaror

 

Proteinpulver utan sötningsmedel

100% Whey Gold Standard innehåller en hög dos protein per portion, samtidigt är den nästan helt fri från fett, kolestrol och socker och till skillnad från andra sockerfria produkter på marknaden innehåller den inte heller något sötningsmedel (aspartam). Whey Gold Standard’s kvalitativa blandning av ingredienser kommer från en sofistikerad metod där vasslet har isolerats från råvarans oönskade innehåll och kommer ut med över 90% rent protein.

 

Laktosvänligt proteinpulver

100% Whey Gold Standard innehåller en enzym som gör att vasslet tas upp oerhört snabbt av kroppen, enzymen gör också att kroppen lättare bryter ner laktos, vilket gör den laktosvänlig för personer som är känsliga eller för dem som bara vill slippa uppblåst mage.

 

Kvalitetskontrollerat och noggrant utvalda ingredienser

Det finns inte en onödig, billig råvara i 100% Whey Gold Standard, utan alla ingredienser är noggrant utvalda för att leverera den absolut bästa produkten på marknaden. Proteinpulvret finns i flera olika smaker och har en god, krämig konsistens som mättar länge!

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.