BioTechUSA

BioTechUSA Micellar Casein Strawberry 908g

Ej i lager

329 kr
399 kr
Tjockt och härligt krämigt kaseinprotein. 22 g protein per servering.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Kasein protein från BioTechUSA

En populär variant av protein att ta innan läggdags eller som mellanmål är kasein. Detta då kasein är ett tjockt och härligt krämigt protein. Micellar Casein från Biotech USA är ett fantastiskt välsmakande och kvalitativt protein som blandar sig lätt och får härlig konsistens. Med hela 22 g protein per servering.

Fördelar med BioTechUSA Casein

 • Micellärt kasein
 • Ett härligt tjockt och krämigt protein
 • Fantastiska smaker
 • Passar perfekt som mellanmål eller innan läggdags

Protein är en hörnsten i kosten för alla. Protein är det som bygger upp en majoritet av kroppens vävnader och idag är det väl etablerat att protein ökar muskelmassan. Det är även väl värt att notera att protein även bidrar till att bevara muskelmassan, en viktig egenskap som kan användas vid exempelvis en diet.

Micellar Casein från Biotech USA är ett micellärt kasein som har en utmärkt löslighet i vatten. Kasein har den naturliga egenskapen att det blandar sig tjockare än exempelvis vassle och därmed blir mycket krämigare och matigare. Detta protein är därför ett populärt alternativ till mellanmål, hemmagjord proteinpudding och som sista måltid innan läggdags.

 

Micellar Casein blandar du enklast i en shaker. Du kan reglera hur tjockt proteinet blir med hjälp av mängden vatten du använder. Hur du än blandar så kan du räkna med att Micellar Casein från Biotech USA är ett fantastiskt krämigt och smarrigt protein.