Naughty Boy

Naughty Boy Crea-Greens Iced Mango 270g

Ej i lager

299 kr
359 kr
Crea-Greens från Naughty Boy är en blandning av 100% kreatin monohydrat, supergreens och vitaminer.
-
+
  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    SNABBA LEVERANSER

Crea-Greens® från Naughty Boy är en blandning av MitoGreens®, Aquamin MG, Cocomineral®, AstraGin® och utan tvekan det mest undersökta, testade och beprövade kosttillskottet Creatine Monohydrate.

MitoGreens® 200mg
Mitogreens® Innehåller över 30 välkända grönsaker, frukter och kryddor. Mitogreens® har en extremt hög absorbanskapacitet för syreradikal som förstärks av de enorma fördelarna med ergotionein (MitoPrime®). Kom ihåg var du såg detta först!

Aquamin® MG 500mg
Aquamin MG är en mycket biotillgänglig källa till marint magnesium och 72 ytterligare spårmineraler.

Cocomineral® 1000mg
Cocomineral® Innehåller viktiga elektrolyter av natrium och kalium som förloras genom svett under träning.

Rosa Himalayasalt 300mg
Rosa Himalayasalt innehåller mer än 80 mineraler och element inklusive kalium, järn och kalcium. PHS har inkluderats för att hjälpa din kropp att uppnå optimal vätskebalans och förhindra uttorkning.

PureWay-C® 80mg PureWay-C är en unik formula som stödjer kroppens immunförsvar. Den innehåller PureWay-C, en unik form av C-vitamin som innehåller C-vitamin-lipidmetaboliter som har överlägset upptag, biotillgänglighet och retention i celler, såväl som mer potenta fria radikaler som avlägsnar kapacitet än andra former av C-vitamin.

AstraGin® 50mg
Som alltid ingår AstraGin® för att maximera absorptionen.
Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.