Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition Amino EAA Xplode Fruit Punch 520g

I lager

349 kr
399 kr
Essentiella aminosyror från Olimp för idrottare, innehåller inget socker och inga kalorier!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Amino EAAnabol Xplode

EAAnabol är essentiella aminosyror från Olimps Xplode-serie. Perfekt att ersätta proteindrinken med under diet för minskat kaloriintag och för att bevara muskelmassa. Eftersom det finns individuella skillnader i behov hos idrottsmän så är EAAnabol Xplode dessutom berikad med grenade aminosyror (BCAA), som har en stark antikatabol verkan och anabola effekter i muskelvävnad.

Fördelar med Amino EAAnabol Xplode

 • Essentiella aminosyror med snabb absorptionsförmåga
 • Fri från socker och kalorier!
 • Framtagen för idrottare
 • Ökar och bevarar muskelmassa
 • Påskyndar återhämtning
 • Perfekt produkt under diet
 • Bidrar med energi och kraft

Glutamin och alanin

L-glutamin är lagringsmolekylen av kväve i cellerna som mycket effektivt levererar aminogrupper som används under efter-träningsprocesser för avsyrning av kroppen. L-alanin, som utöver sitt deltagande i återuppbyggnaden av proteinstrukturer i kroppen, är en del av omvandlingscykeln i glukogenesprocessen och kan påskynda återhämtningen av kroppens energiresurser genom att återställa kroppens lager av glykogen i muskler och lever.

Snabb absorptionsförmåga

Att bara använda fria former av aminosyror i produkten kan kraftigt öka den takt aminosyrorna tas upp i blodet, medan det samtidigt kan förkorta tiden för absorption och få dig att känna effekt snabbare. Denna process underlättas dessutom genom att produkten är i pulverform, som enkelt kan förberedas till en god dryck som lättare absorberas. EAAnabol innehåller även extra B-vitaminer, som avsevärt förbättrar tarmens förmåga att absorbera aminosyrorna och lämplig hastighet hos de metaboliska processerna i kroppen.

För fysiskt aktiva och idrottare

Produkten rekommenderas främst till idrottsutövare, särskilt i samband med träningsperiod, i syfte att öka koncentrationen av aminosyror som krävs för att skapa rätt hastighet för regenerering av muskelvävnad. Vissa aminosyror som används i denna produkt, vars koncentrationer dessutom har ökat en stark antikatabol verkan som i sin tur kan åstadkomma en anabol effekt. Av detta skäl bör individer som utövar styrka och uthållighet och vill bygga muskler, friidrottare och företrädare för kampsport, på professionell- eller amatörnivå, använda Amino EAAnabol Xplode för att så snabbt som möjligt komplettera nödvändiga aminosyror.

Komplement till kosten

Produkten rekommenderas även för vegetarianer, de som vill gå ner i vikt eller går på andra dieter som är förknippade med risk för underskott på aminosyror som krävs för hälsan. Produkten är ett utmärkt komplement i kosten för alla individer som måste leverera protein till kroppen i sin snabba och lätt absorberbara form.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.