North Nutrition

North Nutrition BCAA Strawberry/Lime 400g

I lager

179 kr
249 kr
Här har ni marknadens godaste BCAA! Finns i flera goda och fruktiga smaker och gör susen för dig med en aktiv livsstil!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

North Nutrition BCAA är en prisvärd, kvalitativ och god BCAA-dryck! Ett BCAA pulver med hög klass, tillverkat, kvalitetskontrollerat och packat i Sverige. Drycken är perfekt för dig som vill gå ner i vikt och vill hålla nere kaloriinnehållet, men samtidigt få i dig nyttiga proteiner, North Nutrition BCAA innehåller endast 36 Kcal per portion (12g) och hela 9 g protein. Drycken innehåller inte heller några kolhydrater eller fett.

 

Grenade aminosyror BCAA

Aminosyrornas BCAA är ett av de mest viktiga tillskotten för att förhindra nedbrytning av musklerna under och efter hård träning eller annan fysisk aktivitet. North Nutrition BCAA 6:1:1 är grenade aminosyror och en blandning av leucin, isoleucin och valin. BCAA kan drickas innan, under och efter träning för att ge kroppen energi och påskynda återhämtningen. BCAA kan också ha en ökad effekt för muskeltillväxt och är lätt att använda under olika dieter, tack vare sitt låga kaloriinnehåll. BCAA är inte bara en fördelaktig dryck att få i sig på träningsdagar, utan även vardagar utan träning, där det behövs extra energi och fokus, eller bara som en god och nyttig vardagsdryck.

 

Fördelar med North Nutritio BCAA

 • Förhindrar nedbrytning av musklerna
 • Kan drickas innan, under och efter träning
 • Finns i flera goda och fräscha smaker
 • Endast 36 Kcal per portion
 • Hela 9 g protein per portion (12g)

 

God BCAA i flera smaker

 North Nutrition BCAA är en frisk, fruktig och läskande god BCAA-dryck, som bara behöver blandas med vatten. Drycken finns i flera smaker och passar utmärkt som uppladdningsdryck, sportdryck och återhämtningsdryck.

 

Gör din egen, kalorifria BCAA glass

På heta sommardagar eller när sötsuget faller in, kan du enkelt tillverka din egen, hemmagjorda BCAA glass med North Nutrition BCAA. Glassen gör du snabbt och enkelt genom att endast blanda BCAA pulver med vatten och ställa i frysen med en glasspinne i. 1 portion (12g) BCAA räcker till 3-4 isglassar.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.