Celsius

Celsius erbjuder en funktionsdryck som är - "DIN PARTNER I EN AKTIV LIVSSTIL"
CELSIUS önskar bidra till ett aktivt liv varje dag med viktig, funktionell energi. De fokuserar på de hälsosamma effekterna och att ha den bästa smakprofilen av alla funktionsdrycker har alltid varit viktiga för dem. Celsius har i flera år vunnit ett flertal priser, bland annat för ”bästa funktionella dryck”.

Vad innehåller Celsius? 
Celsius innehåller sju olika vitaminer och även grönt te, koffein, ingefära och guarana. Celsius drycker är helt vegansk och innehåller bara naturliga smakämnen.

Celsius är ett av våra toppmärken på Sportkost.se och har med sina hälsosamma och energigivande drycker blivit ett av de mest populära namnen i träningsvärlden.

Celsius är kända för att leverera kvalitet, energi, fokus och styrka med allt de sätter sitt namn på och passar dig som vill gå ner i vikt, öka energi, bränna fett eller bara ha en riktigt fräsch och god vardagsdryck.

Celsius - Bästa funktionella dryck Celsius har lagt flera år på att ta fram det vinnande konceptet för att öka ämnesomsättningen genom att endast använda sig av naturliga ingredienser i sina produkter.

Bränn kalorier med svensk kvalitet Celsius är ett svenskt märke och inledde sin försäljning av sportdryck år 2010 och har sedan dess gjort sig ett stort namn på marknaden och säljer idag några av de mest populära sportdryckerna. Med sin naturliga och goda vitamindryck används Celsius frekvent för ökad energi, fettförbränning och förbättrad ämnesomsättning. Celsius är helt fri från både socker och kalorier och kan bränna upp till 100 kalorier per burk. Så har du inte testat Celsius produkter än, är det något vi starkt rekommenderar!


FAQ Celsius

Vem får dricka Celsius?

VectorCreated using Figma

Hur många Celsius burkar kan man dricka per dag?

VectorCreated using Figma

Är Celsius en vegansk dryck?

VectorCreated using Figma

När skall man dricka Celsius?

VectorCreated using Figma

Hur mycket koffein innehåller en Celsius burk?

VectorCreated using Figma

Vad är sukralos?

VectorCreated using Figma