Swedish Supplements

Swedish Supplements Vegan Protein Deluxe Vanilla Almond 750g

Ej i lager

215 kr
289 kr
Lyxigt och 100% veganskt protein med ärtproteinisolat och risprotein för en komplett aminosyraprofil.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Vegan Protein Deluxe från Swedish Supplements är ett lyxigt och 100% veganskt protein som kombinerar ärtproteinisolat och risprotein i en delikat blandning där varje servering ger 20 g protein.

 Fördelar med Swedish Supplements Vegan Protein Deluxe

 • 100 % veganskt protein
 • Med ärtproteinisolat och risprotein
 • Lättlösligt och gott
 • Perfekt till mellanmål och efter träning

Protein spelar en central roll i kosten för alla som tränar. Protein utgör de byggstenar som inte bara bygger upp muskelmassa men som även bevarar den. En värdefull egenskap under exempelvis diet. Om du vill ha ett gott, lättblandat och helt veganskt protein så rekommenderas Vegan Protein Deluxe från Swedish Supplements.

Vegan Protein Deluxe är ett 100 % veganskt protein som kombinerar protein från två olika källor för en komplett aminosyraprofil. Dessa proteiner är ärtproteinisolat och risprotein. Att ett protein är ett isolat innebär att nästan allt fett och kolhydrater har renats bort. Kvar finns ett rent protein.

Detta är ett mycket gott protein som blandar sig lätt i en shaker. Det är tillverkat i Sverige och det är den perfekta följeslagaren när du vill ha en påfyllning av protein under dagen. Glöm inte bort att ta en servering direkt efter avslutat träningspass.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.