Bodylab

Bodylab Vegan Protein Blend Chocolate 400g

I lager

119 kr
139 kr
100% veganskt proteinpulver av hög kvalitet.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Veganskt proteinpulver är ett kosttillskott för dig som gärna vill undvika kött-och mjölkprodukter men ändå vill få i dig mycket protein. Äter man en vegetarisk eller vegansk kost kan det vara en utmaning att täcka sitt proteinbehov i samband med styrketräning. Därför har vi utvecklat ett proteinpulver som gör det enklare för dig att få i dig tillräckligt med protein även om du inte äter animaliska livsmedel.

Fördelar med Bodylab Vegan Protein Blend

 • 100% veganskt proteinpulver av hög kvalitet
 • Specialutvecklad blanding av Havreprotein, Risprotein och Ärtprotein
 • Gott och lättlösligt

Det kan finnas flera skäl till att leva som vegetarian eller vegan, t.ex. på grund av miljö- och djurvälfärdsskäl, och flera atleter visar nu intresse för växtbaserat protein. När man tränar har man ett ökat behov av protein och det är särskilt viktigt att uppfylla sitt behov av de essentiella aminosyrorna som kroppen inte själv kan bilda och därför måste få via kosten.

Bästa vegetabiliska källor till protein

Vegetabiliska proteinkällor har inte samma kompletta innehåll av essentiella aminosyror som animaliska proteinkällor (t.ex. kött, ägg och mejeriprodukter). Man kan däremot ändå uppnå ett komplett intag av de essentiella aminosyrorna genom att kombinera flera vegetabiliska proteinkällor på rätt sätt. Det är precis vad vi har gjort i vårt veganska proteinpulver, så vi kan erbjuda ett proteintillskott av hög kvalitet.

Bodylab Vegan Protein Blend innehåller några av de bästa vegetabiliska källorna till protein. Genom att kombinera havre-, ris-, hampa- och ärtprotein har vi utvecklat en vegansk proteinpulverblandning som gör det enklare att få i sig sitt behov av essentiella aminosyror när man äter en vegetarisk eller vegansk kost.