Proteinfabrikken

Proteinfabrikken Whey Tech Jordgubb 1kg

Ej i lager

249 kr
349 kr
Superdeal!
Högkvalitativt protein som stödjer återhämtning och muskeltillväxt i flera timmar efter träning.

Du är nu prenumerant.

  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    1–3 DAGARS LEVERANS

Whey Tech Protein från Proteinfabrikken är ett proteintillskott speciellt utvecklat för att tillfredsställa kraven från den mest avancerade idrottaren och aktiva människor som vill ha en hälsosammare livsstil med fokus på resultat. Tränar du för att få muskler eller går du på diet för att tappa fett? Då bör detta högkvalitativa proteintillskott vara ditt förstahandsval.

Varför välja Whey Tech Protein?

Whey Tech protein innehåller både snabba och långsamma proteiner och innehåller både micellärt kasein och vassleproteinisolat, vilket gör att Whey Tech protein stödjer återhämtning och muskeltillväxt i flera timmar efter träning, där andra proteinvarianter som bara arbetar intensivt under en kortare tid , Whey Tech kommer att ge en jämn tillförsel av protein över en längre tidsperiod. Whey Tech protein är föremål för strikt kvalitetsövervakning i alla skeden under processen från naturens råvara tills den buteljerats i denna förpackning. Whey Tech proteintillskott är resultatet av banbrytande forskning om näring och moderna produktionsprocesser.

Whey Tech® 4 proteinkällor

-Whey Protein Isolat 
-Micellar kasein 
-Hydrolyserat Whey Protein 
-Whey Protein koncentrat 


Varför behöver jag Whey Tech®Protein?


Proteiner är kroppens byggstenar; muskulatur, inre organ, immunförsvar, hår och naglar är beroende av protein för att utvecklas. Den komplexa proteinmixen i Whey Tech säkerställer ett fullt spektra aminosyror och de bästa förutsättningarna för kroppen som en helhet. Prestation följs av en plan, en plan resulterar i prestation! Whey Tech protein innehåller alla essentiella aminosyror. Det är viktigt att kroppen har nog kvalitetsprotein tillgängligt för att reparera, bygga och Underhålla alla viktiga funktioner i din kropp, i rätt tid. Whey Tech har en unik och fördelaktig aminosyreprofil som tillför kroppen nyckelaminosyror och byggmaterial för att stötta en sund och frisk fysik.