Swedish Supplements

Swedish Supplements Crazy 8 PWO Berry Explode 325g

I lager

299 kr
399 kr
Crazy8 är tillbaka starkare än någonsin med ny och förbättrad forumla.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Crazy8 från Swedish Supplements är tillbaka starkare än någonsin. Under en längre tid har Swedish Supplements utvecklingsavdelning arbetat på en ny unik formula för energi, fokus och ökad prestationsförmåga som verkar tillsammans för att maximera ditt träningspass redan från första dosen. Resultatet är Crazy8 PWO.

Fördelar med Swedish Supplements Crazy8 PWO New Edition

 • Hög dos koffein (400mg)
 • Intensiv och varaktig energi
 • Skarp fokuskänsla
 • Inget kreatin
 • Fokuserar på snabb kännbar effekt

Huvudsakligen består stimulant formulan av olika koffeinkällor utvunna från växtriket. Vid full servering får du hela 400mg koffein varav 100mg Coffeine® ett organiskt koffein, naturligt framställt och extraherat ifrån kaffebönor. Detta verkar tillsammans i synergi och håller dig alert och taggad från första dosen.

Swedish Supplements Crazy8 innehåller också Astragin® som är en patenterad, 100% växtbaserad förening vilket ökar upptaget av många viktiga näringsämnen. 
Kolin används också av kroppen för att tillverka acetylkolin vilket är en viktig neurotransmittor som är inblandad i funktioner som minneslagring och muskelkontroll. Tyrosin hjälper till att minska risken för att krascha efter att ha använt ett centralstimulerande tillskott. Effekten fås genom att denna aminosyra används i katekolaminer produktionen i kroppen. Katekolaminer fungerar som neurotransmitorer och hormoner ex adrenalin, noradrenalin och dopamin.

Crazy 8 från Swedish Supplements har en rejäl dos av Taurin för att balansera den kraftiga centralstimulerande effekten. Taurin fungerar som en antioxidant och har en kortisol sänkande effekt, det verkar även positivt på minnesfunktion samt skyddar hjärtat. Citrullin vet vi används populärt för att öka arginin nivåerna i blodet, det frisätter kväveoxid samt stimulerar tillväxthormon GH. Citrulline verkar effektivt för att minska effekten av mjölksyra samt sänka ammoniak koncentrationen genom att stödja ureacykeln. Beta-alanin är en icke essentiell aminosyra som används av kroppen för att skapa en dipeptid som kallas karnosin. Karnosin verkar som en buffer eftersom den påverkar surhetsgraden i muskelvävnad och minskar denna. Högre nivåer av karnosin minskar trötthetskänsla eftersom mjölksyra hämmas. En omedelbar effekt från intag av beta-alanin är en stickande känsla samt ibland hudrodnad på främst armar och ansikte. Alla dessa ämnen tillsammans i en välsmakande dryck före träning ger dig den boost du behöver för att ta din träning till nya höjder.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.