PWO - Pre Workout

Ta träningen till nästa nivå med hjälp av PWO!

Vad är PWO ? PWO är en förkortning av pre workout och det intas innan träning för att höja energin nivån. Pwo är ett samlingsnamn för olika prestationshöjande kosttillskott.

Vad gör PWO?Genom en rad olika ämnen som är prestationshöjande ökar motivationen och ger dig en direkt effekt av ökad energi och fokus.

Vilken som är den bästa PWO är väldigt svårt att säga då det finns många olika sorters pre workout som utlöser olika prestations mekanismer i kroppen samt att alla har en individuell upplevelse av olika PWOn, så pröva dig fram tills du hittar den som fungerar bäst för dig. Det som utmärker en bra PWO är att den ökar motivationen som i sin tur leder till att du orkar fler reps eller tyngre vikter. Detta kan hjälpa dig att nå dina mål snabbare oavsett om dina mål är muskeluppbyggnad eller fettförbränning.

PWO Kosttillskott används oftast inför styrketräning men funkar även att använda inför annan träning såsom löpning. Biverkningar av PWO är det inte alla som upplever men en del kan få magbesvär om man tar det nära inpå träningspassen. Samt en del som fått hudrodnader eller upplever att det känns konstigt i kroppen pga av Beta-alaninet. Rekommendationen är att man tar det 15-30 min innan träningspasset man får testa sig fram och se vad som funkar bäst för en själv. Tänk på att följa rekommendationerna på förpackningen och använd inte under längre perioder! Spana in vårt sortiment här nedanför där kan du hitta och köpa PWO som passar dig.

 

FAQ PWO-Pre workout

Vad är PWO (Pre-Workout)?

VectorCreated using Figma

Hur fungerar PWO?

VectorCreated using Figma

Vilka är fördelarna med att använda PWO?

VectorCreated using Figma

När ska jag ta PWO?

VectorCreated using Figma