Naughty Boy

Naughty Boy Crea-Ting 306g

I lager

299 kr
399 kr
Unikt kreatinmonohydrat för ökad muskelstyrka och prestation.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Crea-Ting från Naughty Boy är ett kreatinmonohydrat som är utformad för att öka din muskelstyrka och förbättra din prestation under träning. Kreatin är en naturligt förekommande förening i kroppen som spelar en viktig roll i energiproduktionen. Genom att ta Crea-Ting som kosttillskott kan du öka dina kreatinnivåer i musklerna, vilket kan leda till ökad styrka och prestation.

Fördelar med Naughty Boy Crea-Ting

 • Ökad muskelstyrka och prestation
 • Förbättrad återhämtning efter träning
 • Ökad muskelvolym och pump
 • Förbättrad muskeluthållighet
 • Ökad muskelproteinsyntes

 

Förbättrad återhämtning efter träning

En annan fördel med att ta Crea-Ting är att det kan hjälpa till att förbättra din återhämtning efter träning. Forskning har visat att kreatin kan minska muskelskador och inflammation som uppstår under träning, vilket kan leda till snabbare återhämtningstider och minskad muskelsmärta. Genom att ta Crea-Ting regelbundet kan du snabbare återhämta dig mellan träningspass och vara redo för nästa pass.

Ökad muskelvolym och pump

En annan fördel med att ta Crea-Ting är att det kan hjälpa till att öka muskelvolymen och ge en bättre pump under träning. Kreatin fungerar genom att öka mängden vatten som binds till musklerna, vilket kan ge en fylligare och mer väldefinierad muskelutseende. Genom att ta Crea-Ting kan du uppnå en imponerande muskelvolym och en bättre pump under dina träningspass.

Förbättrad muskeluthållighet

En annan fördel med att ta Crea-Ting är att det kan hjälpa till att förbättra din muskeluthållighet under träning. Kreatin fungerar genom att öka mängden energi som är tillgänglig för dina muskler, vilket kan hjälpa dig att träna längre och hårdare. Genom att ta Crea-Ting kan du öka din uthållighet och prestera bättre under intensiva träningspass.

Ökad muskelproteinsyntes

En annan fördel med att ta Crea-Ting är att det kan hjälpa till att öka muskelproteinsyntesen i kroppen. Forskning har visat att kreatin kan stimulera produktionen av proteiner i musklerna, vilket kan leda till ökad muskeltillväxt och återhämtning. Genom att ta Crea-Ting kan du optimera din muskelproteinsyntes och maximera dina resultat från träningen.

 

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.