Scivation

Scivation Xtend BCAA Blue Raspberry Ice 30 servings

I lager

199 kr
349 kr
Kort datum, bäst före 20240624.
Sockerfri aminosyra dryck i pulverform utan kalorier! Innehåller den perfekta mixen av nödvändiga aminosyror!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Kort datum, bäst före 20240624

Få BCAA produkter är så välkända och populära som Xtend från Scivation. Denna produkt har gjort sig känd för fantastiska smaker och ett välformulerat innehåll. En skopa ger hela 7 000 mg BCAA som dessutom kombineras med citrullin och natrium och kalium. Många atleters favoritdryck under hårda träningspass.

 

Fördelar med Xtend BCAA

 • 7 000 mg BCAA per servering
 • BCAA i förhållande 2:1:1
 • Med citrullin, natrium och kalium
 • Används med fördel under hårda träningspass

 

Den perfekta mixen av aminosyror

Xtend består av en perfekt mix av aminosyror som både verkar antikatabolt och energigivande under och efter träningen. Den avancerade formulan innehåller grenade essentiella aminosyror i förhållandet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombination med Glutamin, Citrullin Malat, och Vitamin B6.

BCAA är en unik grupp av aminosyror i det avseendet att de har en förgrening, något som alla andra aminosyror saknar. BCAA tillhör även gruppen essentiella aminosyror vilket innebär att kroppen inte kan tillverka dessa själv och de måste tillföras via kosten.

 

Kalorifria och sockerfria aminosyror

Xtend är en kalorifri aminosyradryck i pulverform som passar för alla! Drycken är helt utan kolhydrater, socker, fett och kolesterol och passar därför extra bra för dig som vill gå ner i vikt, eller bara hålla formen och inte lägga på dig onödiga kilon!

 

Xtend är specifikt formulerad för att användas under hårda träningspass och har sedan dess introduktion på marknaden blivit en klar favorit hos ett mycket stort antal atleter världen över. Du kan även använda Xtend på träningsfria dagar för att öka på ditt intag av BCAA när som helst under dagen.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.