Öka fettförbränning och viktnedgång med energidryck

Celsius är drycken med stort D, den är inte bara god och naturlig utan kan dessutom öka din fettförbränning. Du hörde rätt! Celsius är den ultimata energidrycken för dig som tränar eller lever en aktiv livsstil, drycken är nämligen inte bara fri från socker och näst intill helt utan kalorier, utan den hjälper även till att förbränna fett, upp till 100 Kcal per burk! Det kanske låter märkligt, men Celsius Energidryck innehåller både grönt te-extrakt, koffein och Guarana som alla är fettförbrännande ämnen, som dessutom gör dig extremt pigg och alert! Så öka fokus, bränn kalorier och få en prestationsförhöjande skjuts från den riktigt goda energidrycken Celsius!

 

Celsius mängdrabatt

Just nu har vi mängdrabatt på Celsius då du kan köpa 2 för 40 kr

 

Celsius - Kalorifri sportdryck utan socker

Celsius är fri från konserveringsmedel och har av många utsetts till gudarnas gåva till dieten, då den både är fri från socker och nästintill helt kalorifri! Celsius köper den som vill få ut mer av sin träning och bränna fett all at the same time! Många har frågat sig om Celsius som enskild sportdryck verkligen kan göra skillnad, men det kan nog de flesta som någon gång testat drycken intyga att den faktiskt gör!

 

Fördelar med Celsius

  • Sockerfri och kalorifri
  • Finns i flera goda smaker
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Tillverkad av naturliga smakämnen

Energi från koffein och vitaminer

Celsius energidryck är från grunden en vitamindryck som kan öka din ämnesomsättning upp till 12 %, samtidigt som den ökar din energinivå under hela dagen! Energidrycken finns i massvis av goda smaker och vi rekommenderar er starkt att prova allihop!

 

Celsius har under flera år jobbat fram det perfekta receptet för framgång! De innehåller en oslagbar kombination av helt naturliga ämnen som är otroligt viktiga för dig som tränar, eller bara naturligt vill få upp energin under dagen. Drycken rekommenderas inte att drickas under kvällstid på grund av dess höga koffeinhalt (56 g / 100 ml)

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.