Välsmakande funktionsdryck med hög koffeinhalt

Fucked Up RTD Energy Drink Raspberry från Swedish Supplements är en läskande god kolsyrad funktionsdryck med hög koffeinhalt för ökad energi, vakenhet och fokus. Drycken innehåller förutom 200mg koffein även L-karnitine, Magnesium, Vitamin B3 samt Yerba mate & extrakt av grönt te.

Fördelar med Swedish Supplements Fucked Up RTD

  • 200 mg koffein
  • Ökad energi och focus
  • Sockerfri
  • God smak

God smak

Fucked Up RTD Energy Drink kombinerar ett genomtänkt innehåll med lika god smak som härlig kolsyra. En burk ger dig inte mindre än 200 mg koffein för ökad vakenhet och koncentrationsförmåga. Detta tillsammans med niacin, magnesium, grönt te yerba mate, ginseng och kolinbitartrat.

Snabb energi

Fucked Up RTD Energy Drink ger enkel, snabb energi och fokus i form av en läcker kolsyrad dryck. Den är givetvis sockerfri. Lika bra innan ett träningspass som under andra dagliga aktiviteter. Den serveras bäst väl kyld men det är inga problem att ta med en burk i väskan eller fickan och dricka den som den är.

Lika perfekt inför ett träningspass som på dagen när det behövs mer energi.

Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt. 61mg/100ml.
Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.