Red Bull

Red Bull Original 24x250ml

I lager

359 kr
449 kr

+ pant

24 kr

Energidryck som livar upp både kropp och sinne.
-
+
  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    SNABBA LEVERANSER

Red Bull är den klassiska energidrycken med sin unika smak. Sötad med riktigt socker och helt fri från sötningsmedel. 

 

Fördelar med Red Bull Original

•    Fri från sötningsmedel
•    80mg koffein per burk
•    Innehåller kolsyra, serveras väl kyld
•    Livar upp kropp och sinne!

 

Red Bull ger dig Viiingar

Energidryck som livar upp både kropp och sinne. 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, utan skapade också en helt ny produktkategori energidryck. Sedan dess har Red Bull gett vingar åt människor och idéer där man har satt nya milstolpar inom både sport och kultur.

Red Bull innehåller även en noggrant utvald blandning av vitaminer som är viktiga för att upprätthålla normala kroppsfunktioner samt aminosyran taurin. Red Bulls produktionsanläggningar ligger i de österrikiska och schweiziska alperna, där sötvatten av högsta kvalitet hämtas från källor i närheten för att användas i denna klassiska dryck.

Red Bulls energidrycker är uppskattade över hela världen av toppidrottare och studenter, under krävande arbetsdagar och vid långa bilkörningar. En viktig anledning till detta är innehållet av koffein. Koffein har bland annat förmågan att ge en ökad känsla av vakenhet och bidrar till att stimulera koncentrationsförmågan och varje burk Red Bull ger 80 mg koffein. 

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.