Protein Bar med lågt kolhydratsinnehåll.

Har du behovet att få i dig en hög mängd protein per dag, för att snabbare bygga muskler och öka energi? Protein bars har blivit ett av de vanligaste tillskotten bland personer som tränar, då de inte enbart bidrar med nyttiga proteiner och kolhydrater utan även är ett nyttigare alternativ för att stoppa sötsug. North Protein bars är ett tacksamt kosttillskott både för personer som önskar att gå ner i vikt och bygga muskler, eftersom de kan ätas närsomhelst under dygnet, innehåller 20g protein och endast 200 kalorier per bar!

Träna med protein

Protein bars passar egentligen alla oavsett livsstil, men de är kanske mest tacksamt för personer som lever ett aktivt liv och snabbt vill fylla på med nyttig energi snabbt, gott och enkelt! Vanligtvis äter man protein bars innan och efter träningspass, då det är under den perioden kroppen har ett stort behov av energi, samtidigt som det är då det kanske är svårast att få i sig det naturlig kostväg. Vanligt är också att man äter protein bars som ett mindre mellanmål för att hålla igång ämnesomsättningen och som efterrätt efter en mindre proteinrik måltid.

Fördelar med Barbells Protein Bar.

  • Mycket protein per bar (20g)
  • Finns i flera smaker
  • Endast 200 Kcal per portion
  • Kan ätas närsomhelst under dagen
  • Endast 7,7 g fett per portion
Box

Proteinbars är avsedd för att komplettera det dagliga proteinintaget. De bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost.