Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition Vita-Min Multiple Sport 60 Kapslar

I lager

179 kr
219 kr
Komplett multivitamin, ett högdoserat kosttillskott av både vitaminer och mineraler för fysiskt aktiva som tränar hårt eller bara för dig som behöver stressa ner.
-
+
  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    SNABBA LEVERANSER

Vita-Min Multiple Sport®

Vita-Min Multiple Sport är ett komplett kosttillskott, bestående av både vitaminer och mineraler och är en av de mest använda multivitamintillskotten på marknaden idag. Varje kapsel är högt doserad på de primära ämnen som kroppen kräver extra mycket av när man är utsatt för olika typer av hård ansträngning och stress. Vita-Min Multiple Sport är speciellt framtagen för idrottare och andra fysiskt aktiva personer.

 

Fördelar med Vita-Min Multiple Sport

- Allt i ett vitamintillskott
- Speciellt framtagen för idrottare och fysiskt aktiva
- Innehåller protein, kolhydrater och fett
- Bidrar till ökad muskeluppbyggnad och energi!
- Lättdoserad kapselform

 

Vitaminer och mineraler

Vitamin Multiple Sport består av ett system som innehållande en mineralkapsel och en vitaminkapsel med höga värden av Bland annat antioxidanter. Vitamin Multiple Sport innehåller även örtextrakt som både kan ge flera organ, så som lever och njurar ny kraft, men också hjälpa till att stödja funktionen. 

 

För dig som tränar hårt

För alla som tränar hårt och ofta är protein det absolut viktigaste ämne att få i sig, både från kost och tillskott. Proteinet är mycket effektiv för muskeluppbyggnad, medans kolhydrater och fett bidrar med energi. Vita-Min Multiple Sport innehåller ALLA dessa tre grundläggande näringsämnen och dessutom är varje portion berikad med en mängd olika mikronäringsämnen i födan – vitaminer, mineraler och ämnen med vitaminliknande funktioner.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.