Valuelab

Valuelab D-vitamin 120 kapslar

I lager

79 kr
89 kr
Högdoserad Vitamin D3, 100 μg (4000 IE) per kapsel.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Vitamin D har många hälsofördelar och stor påverkan på kroppen.​ D-vitamin förbättrar även resultaten vid fysisk träning. Vitamin D är bra för skelettbildningen då det reglerar kalkbalansen i skelettet och tänderna, något som motverkar benskörhet och karies. D-vitamin motverkar muskelsvaghet, hjärt och kärlsjukdomar och är även bra för hud och hår.

 Fördelar med D-vitamin

 • Ökar energi och fokus
 • Bidrar till viktnedgång
 • Ökar motivation
 • Förbättrar immunförsvaret och skyddar mot sjukdomar
 • Motverkar bland annat förkylning och eksem

 

Vitamintillskott för att få solens energi under hela året

Hela året eller bara under vintern?
Det är särskilt viktigt med tillskott med d-vitamin under vinterhalvåret, men det går också bra att ta tillskott hela året.

 

D-vitamin kosttillskott

D vitamin finns i huden och bildas när solen når oss, för att D-vitamin skall bildas av solen behöver strålarna vara tillräckligt starka, vilket de endast är i Sverige mitt på dagen under somrarna, D-vitamin har därför blivit ett vanligt kosttillskott att ta under stora delar av året. Det är också ett fördelaktigt tillskott då det är fritt från biverkningar och ett billigt alternativ för att snabbt och enkelt öka energi och motverka sjukdomar.

D-vitamin i mat

D-vitamin kan man också få i sig via vanlig mat så som fisk, mjölk, ägg och kött, men det är svårt att få i sig en tillräckligt stor mängd vitaminer utan kosttillskott.

 

D-vitamin viktminskning

Det finns nu studier som visar på att D-vitamin har ett samband med minskad fettmängd och bukfett, dessutom kan D-vitamin ha effekter på en bättre kolesterolfördelning. Det är också lättare att hitta motivationen för träning när humöret håller sig på topp även under de mörkaste vinterdagarna!

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.