North Nutrition

North Nutrition Protein Pancakes Kanel 900g

I lager

199 kr
249 kr
Enkel mix för goda proteinpannkakor! Dämpa sötsuget och få i dig en nyttig och näringsrik måltid som endast tar några minuter att tillaga.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Enkel mix för goda proteinpannkakor!

Är du ute efter en gott och nyttigt mellanmål som är rikt på protein, eller vill du kanske dämpa ett återkommande sötsug? Då är Protein Pancakes från North Nutrition helt klart värt ett försök! Burken har ett innehåll till ca: 90 pannkakor och du kan själv bestämma tjocklek och variation. Proteinpannkakor är en perfekt måltidsersättning och passar utmärkt som frukost, lunch, mellanmål, middag eller kvällsmat. Protein Pancakes är ett bra alternativ för dig som lever ett aktivt liv och inte alltid har tid att laga nyttiga och hälsosamma måltider. Pannkakorna tillagar du enkelt och snabbt genom att bara mixa pulvret i en shaker med 150 ml vatten, mjölk eller fil och stek upp som vanliga pannkakor, lättare än så blir det inte!

 

Proteinrika pannkakor utan gluten

Protein Pancakes från North Nutrition är helt glutenfria och gör därför pannkakorna lite tjockare i konsistensen, likt american pancakes. Det är inte bara fördelaktigt för glutenallergiker, utan också för magen i allmänhet som inte blir uppsvälld och svullen efter måltiden. Du kan även använda Protein Pancakes till att göra smarriga, proteinrika våfflor, då häller du bara den färdigblandande smeten i ett våffeljärn istället för en stekpanna.

 

Fördelar med Protein Pancakes

 • Nyttigt och proteinrikt innehåll
 • Snabba att tillaga
 • God och tjock konsistens
 • Glutenfria
 • Mättande och dämpande av sockersug

 

Proteinpannkakor tillbehör

Proteinpannkakorna kan absolut ätas precis som dem är, men vill du krydda till måltiden lite extra kan du alltid strö på lite färska bär, som till exempel hallon, blåbär och jordgubbar, det förstärker smakupplevelsen samtidigt som det bidrar med fler fördelaktiga vitaminer och ämnen. Kesella är också en populär topping för nyttigare pannkakor. Självklart kan du även ha de vanliga toppingarna socker, sylt och grädde, vilket gör en vanlig efterrätt betydligt mer hälsosam än vad den vart med vanliga pannkakor.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.