Swedish Supplements

Swedish Supplements Project X Nootropic PWO Berry Blast 320g

Ej i lager

199 kr
399 kr
Långvarig energi med ett knivskarpt fokus, ökad explosivitet och muskelpump.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Project X Nootropic PWO är den senaste pwo-produkten från Swedish Supplements. Den ger en stark och långvarig energi med ett knivskarpt fokus, ökad explosivitet och muskelpump. En pwo för den som kräver det lilla extra!Project X Nootropic PWO har allt du letar efter i en bra PWO, men denna PWO tar det ett steg längre och använder även unika ingredienser som Lions mane och Zynamite®. Swedish Supplements har tagit fram en unik produkt för dig som letar efter det senaste inom PWO.

PWO-segmentet utvecklas ständigt. Vissa saker är konstanta och det är ingredienserna som utgör ryggraden eller basen i en solid PWO. Project X Nootropic PWO från Swedish Supplements har en solid ryggrad och innehåller alla basingredienser som förväntas.

Fördelar med Swedish Supplements Project X Nootropic PWO

 • Zynamite®
 • Ökad prestation
 • Ökad styrka
 • Avancerad formula


Project X Nootropic har allt du letar efter i en bra PWO

Project X Nootropic PWO har inte mindre än 13 aktiva ingredienser som inkluderar kreatin, beta-alanin, citrullin och koffein. Alla tillsätts i noggrant uppmätta doser. Utöver dessa ingredienser hittar du det som gör denna PWO så unik och det är ämnen som Linons mane, citicolin, Zynamite® och Yerba Mate. Dessa ingredienser gör att denna produkt sticker ut från mängden.

Lions Mane har i studier visat sig förbättra mentalt fokus och pigghet, fysisk prestation, den har också positiva metaboliska egenskaper. Citikolin är en kemisk form av kolin och anses vara ett potent nootropiskt näringsämne för hjärnans hälsa. Det ökar aktiviteten av mitokondrier i celler och höjer nivåerna av ATP. Effekten är mer fokus och energi på samma gång. Zynamite® är en intressant förening från mangoblad. Det är en helt naturlig och kliniskt bevisad nootropic och prestationshöjare, stödd av flera kliniska studier. Zynamite® används för att ge energi till mentala och fysiska prestationer. Bland fördelarna finner vi minskade laktatnivåer, ökad VO2 max, samt ökad styrka.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.