Fairing

Fairing M-46 Blue Raspberry 250g

I lager

199 kr
299 kr
M-46 från Fairing är en högkoncentrerad PWO i pulverform.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

M-46 från Fairing är en högkoncentrerad PWO i pulverform. Detta kosttillskott innehåller bland annat koffein, spenatextrakt (spinox) och kreatin-malat. 

Fördelar med Fairing M-46

 • Med 300 mg koffein för ökad vakenhet, koncentration och uppmärksamhet
 • Hela 3 200 mg Beta-Alanin
 • Starkt koncentrerad PWO
 • Sockerfri

Populär PWO som passar de flesta

M-46 från Fairing är en starkt koncentrerad PWO som vare sig snålar med innehållet eller blandar ut med onödigt innehåll. Resultatet är en mycket populär PWO som passar ett stort antal användare. M-46 innehåller bland annat koffein, beta-alanin, extrakt från spenat, rosenrot och rödbeta. Detta blandas med kreatin-malat och fria aminosyror för att ge dig den produkt du söker innan träning.

300 mg koffein per portion 

Koffein är kanske en av de mest välkända ingredienserna i M-46. Koffein har flera viktiga egenskaper för dig som tränar. Koffein bidrar bland annat till att öka koncentration, uppmärksamhet och vakenhet. Detta är dock inte allt då koffein även är bevisat att kunna öka muskeluthållighetskapaciteten samt bidra till ökad prestation vid muskeluthållighetsarbete. M-46 innehåller hela 300 mg per portion, detta för att du skall få ut maximal effekt.

M-46 ger även en rågad dosering Beta-Alanin som nu är ett måste i en väl formulerad PWO. Beta-alanin förekommer naturligt i kroppen men inte i sådana mängder man finner i M-46. Beta-Alanin ger i höga doser stickningar och kliande känsla, ofta i läppar, fingrar och hårbottnen.

Koffein och beta-alanin kombineras med ytterligare 6 ingredienser för att ge en avancerad men samtidigt enkel blandning. Då M-46 är så starkt koncentrerad, en dosering väger endast 10 g, så bör du bör inte överskrida en skopa per tillfälle och dag.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.