North Nutrition

North Nutrition ZMA 90 kapslar

I lager

99 kr
149 kr
Öka din muskeluppbyggnad och uthållighet med ZMA!
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Öka din muskeluppbyggnad och uthållighet med ZMA!

ZMA är ett kosttillskott bestående av de naturliga vitaminerna Zink, Magnesium och Vitamin B6 och är anpassat efter kroppsbyggare som vill förbättra sin uthållighet och muskeluppbyggnad. ZMA kan även ha positiva effekter för att reglera hormonbalansen i kroppen.

 

ZMA förbättrar sömn

En kvalitativ och djup sömn är en förutsättning för att effektivt bygga muskler och få ut så mycket som möjligt av din träning. ZMA verkar under natten där de tillverkar muskeluppbyggande hormoner med hjälp av Zink och optimerar sedan cellerna med hjälp av Magnesium, Vitamin B6 verkar sedan för att reglera hormonerna. ZMA hjälper dig att nå en djupare sömn, som förbättrar återhämtningsfasen efter hård träning. Undvik att dricka mjölk och andra produkter som innehåller kalcium i samband med intaget av ZMA, kalcium har en hämmande effekt av Magnesium.

 

Fördelar med ZMA

 • Förbättrad och djupare sömn
 • Ökar prestationsförmågan
 • Ökar muskeluppbyggnad
 • Förkortar återhämtningsfasen

 

ZMA i kapselformat

ZMA från North Nutrition kommer i en praktisk kapselform som du enkelt får i dig utan krångel. Burken är anpassad så att den skall vara lätt att ta med sig i träningsväskan, med ett reglerbart lock, som är barnsäkrat. Den rekommenderade dagliga dosen är en kapsel och den tar du innan du går och lägger dig.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.