Proteinfabrikken

Proteinfabrikken Krea-Bolic 270 kapslar

Ej i lager

249 kr
349 kr
Vill du ha maximalt kreatinupptag? Då ska du prova KREA-BOLIC Triple Action Creatine.

Du är nu prenumerant.

  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    1–3 DAGARS LEVERANS

Du har säkert testat alla typer av kreatin på marknaden, och du har säkert provat kreatinintag med och utan kolhydrater, kombinerat med aminosyror etc. Det finns dock absolut inget bättre än KREA-BOLIC att förse dina muskeldepåer med kreatin och höj volymen!.
De flesta kreatintillskott som man kan ta ökar muskelstorleken endast i liten utsträckning.
KREA-BOLIC är annorlunda. Även de som vanligtvis inte har någon nytta av kreatin, kommer att känna att storleken ökar på ett helt nytt sätt. Dessutom kommer du att uppleva betydande styrka. Om du använder KREA-BOLIC kommer du att kunna lyfta tyngre vikter och med större intensitet.

Du kanske undrar vad som gör KREA-BOLIC speciell? Vi har utvecklat ett unikt sätt att kombinera inte bara en eller två, utan tre specialiserade kreatinformer i en produkt. Kreatinintaget är maximalt, så du kan uppnå ännu bättre träningsresultat. Synergin mellan kreatintyperna och transportmekanismen ger de bästa förutsättningarna för bättre prestanda.
 

* Vetenskapliga kommittén för livsmedel. (2001). Rapport från Vetenskapliga kommittén för livsmedel om sammansättning och specifikation av livsmedel som är avsedda att täcka utgifterna för intensiv muskelansträngning, särskilt för idrottare - Kategori D. II Andra livsmedelskomponenter, 10.2 Kreatin.