Optimum Nutrition

Optimum Nutrition Creatine Powder 317g

I lager

239 kr
349 kr
Kvalitativt kreatintillskott i pulverform för ökad fysisk prestation.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Optimum Nutrition Creatine Powder kommer i form av ett mikroniserat kreatinpulver och är därför enkelt att blanda ut i valfri dryck före eller efter träning. Det innehåller inga tillsatser eller utfyllnadsämnen, utan enbart 99,9 % rent kreatinmonohydrat för bästa möjliga effekt. 

Pulvret har en neutral smak för att kunna blandas med valfri dryck. Kan lösas upp i vatten, juice, proteindryck eller en smoothie.

Fördelar med Optimum Nutrition Creatine Powder:

 • 99,9 % rent kreatinmonohydrat 
 • Lukt- och smaklöst 
 • Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning
 • Innehåller inga kalorier, tillsatt socker eller utfyllnadsämnen 
 • Blandas enkelt ut i valfri dryck 

Kvalitativt kreatintillskott i pulverform. Kreatinmonohydrat är ett populärt inslag i kreatintillskott och kommer här i form av ett lukt- och smaklöst pulver. Det är framtaget av en patenterad produktionsmetod av Optimum Nutrition och erbjuder positiva effekter både före, under och efter träningspasset. Blanda ut det med valfri dryck och gör dig redo att prestera maximalt. Kreatin kan användas av såväl motionärer som elitidrottare och kan hjälpa dig att ladda upp och få igång energinivån innan träningen, öka prestationsförmågan och uthålligheten under träningen och förbättra återhämtningen av musklerna efter träningen. 

Kreatin för ökad fysisk prestation.

Kreatin har genomgått en stor mängd forskning och har visat sig bidra till ökad muskelmassa genom högre styrka, explosivitet och uthållighet under högintensiva aktiviteter och är därför ett utmärkt tillskott till din träningsrutin.  

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.