North Nutrition

North Nutrition Proline 100% Creatine Creapure 500g

I lager

249 kr
299 kr
100% kreatin med patenterade kreatinråvaran Creapure®
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Patenterade kreatinråvaran Creapure® 

100% Creatine från North Nutrition Proline-serien är ett högkvalitativt och rent kreatinmonohydrat pulver som används för att öka styrka, prestanda och uthållighet och har en neutral smak, som enkelt kan blandas ihop med andra prestationshöjande kosttillskott. 100% Creatine innehåller kreatin från patenterade kreatinråvaran Creapure®, vilket är världens renaste kreatinråvara.

Kreatinet kan självklart också tas precis som det är ihop med kallt vatten och kan ha förbättrande effekter för en snabbare återhämtning.

 

Fördelar med 100% Creatine

 • Patenterade kreatinråvaran Creapure® 
 • Ökar styrka, fokus och explosivitet
 • Kan blandas med andra prestationshöjare
 • Neutral smak
 • Gör muskulaturen större

 

Kreatin Monohydrat Pulver

Varje portion av North Nutrition 100% Crreatine innehåller 100% kreatin Monohydrat (5g) från patenterade kreatinråvaran Creapure® och är ett effektivt tillskott för dig som vill öka prestation, kraft och energi under fysisk aktivitet. Kreatin Monohydrat är ett kosttillskott som passar de flesta aktiva människor och är väl omtyckt i både fitness och idrottsvärlden på grund av dess effekter på explosivitet!

Kreatin Monohydrat består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin och med en daglig dos på 5 g kan du snabbt uppnå ökad kraft, fokus och explosiv energi! Kreatin Monohydrat passar alla och är ett utmärkt kosttillskott att börja med om du inte använt kreatin tidigare. Kreatin har inte bara prestationshöjande och muskelbyggande effekter, utan kan även verka aktivt för att förminska återhämtningstid efter ett träningspass.

 

Öka kreatinlagret

Kreatin har en stor påverkan på muskelns naturliga, kemiska energi. Muskler innehåller naturligt en viss del kreatin och en komplettering av kreatin kan öka kreatinlagret med upp till 40%. Kreatin har länge används av både idrottsmän och i Bodybuilding, men har på senare tid blivit allt mer vanligt i allmänhet bland personer som tränar. North Nutrition har här en enkel, snabb och effektiv kreatinprodukt, som passar så väl nybörjare som veteraner. Kreatinet är tillverkat, kvalitetskontrollerat och testat i Sverige.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.