North Nutrition

North Nutrition Kreatin Monohydrat 500g

I lager

199 kr
259 kr
Enkelt, snabbt och effektivt kreatin för att öka styrka, prestanda och uthållighet.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Enkelt, snabbt och effektivt kreatin!

Kreatin från North Nutrition är ett kreatin monohydrat pulver som används för att öka styrka, prestanda och uthållighet och har en neutral smak, som enkelt kan blandas ihop med andra prestationshöjande kosttillskott. Pre Workout'er innehåller vanligtvis redan kreatin, men vissa personer har behovet av att öka kreatininnehållet och med North Nutrition kreatin kan du nu själv bestämma mängd kreatin i din pre-workout! Kreatinet kan självklart också tas precis som det är ihop med kallt vatten och kan ha förbättrande effekter för en snabbare återhämtning.

 

Fördelar med kreatin

 • Ökar styrka, fokus och explosivitet
 • Kan blandas med andra prestationshöjare
 • Endast 20 kalorier per portion
 • Neutral smak
 • Gör muskulaturen större

 

Kreatin Monohydrat Pulver

Varje portion av North Nutrition kreatin innehåller 100% kreatin Monohydrat (5g) och är ett effektivt tillskott för dig som vill öka prestation, kraft och energi under fysisk aktivitet. Kreatin Monohydrat är ett kosttillskott som passar de flesta aktiva människor och är väl omtyckt i både fitness och idrottsvärlden på grund av dess effekter på explosivitet!

 

Kreatin Monohydrat består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin och med en daglig dos på 5 g kan du snabbt uppnå ökad kraft, fokus och explosiv energi! Kreatin Monohydrat passar alla och är ett utmärkt kosttillskott att börja med om du inte använt kreatin tidigare. Kreatin har inte bara prestationshöjande och muskelbyggande effekter, utan kan även verka aktivt för att förminska återhämtningstid efter ett träningspass.

 

Öka kreatinlagret

Kreatin har en stor påverkan på muskelns naturliga, kemiska energi. Muskler innehåller naturligt en viss del kreatin och en komplettering av kreatin kan öka kreatinlagret med upp till 40%. Kreatin har länge används av både idrottsmän och i Bodybuilding, men har på senare tid blivit allt mer vanligt i allmänhet bland personer som tränar. North Nutrition har här en enkel, snabb och effektiv kreatinprodukt, som passar så väl nybörjare som veteraner. Kreatinet är tillverkat, kvalitetskontrollerat och testat i Sverige.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.