Valuelab

Valuelab Sportsdrink Citrus 1500g

I lager

199 kr
249 kr
Sportdryck med mix av kolhydrater för bästa upptag. Ger snabbt energi.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Sportsdrink från Valuelab är en svensktillverkad sportdryck i pulverform som innehåller en mix av kolhydrater och elektrolyter som tillsammans med vätska bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning. Valuelab Sportsdrink är för dig som kräver det absolut bästa och som har en hög målsättning där prestation är i fokus.

Fördelar med Valuelab Sportsdrink

 • Kolhydrat-elektrolytlösning 
 • Förbättrar vattenupptag och uthållighet
 • För uppladning inför och under träning
 • Svensktillverkat

Uttorkning samt brist på kolhydrater är två av de vanligaste orsakerna till trötthet i samband med uthållighetsträning. Att tillföra sportdryck till kroppen före samt under träning eller tävling är ett enkelt sätt att se till att kroppen har tillgång till kolhydrater och elektrolyter. Valuelab Sportsdrink innehåller en mix av kolhydrater då detta har i ett flertal studier visat sig vara det bästa för upptaget.

Att optimera kolhydrat samt elektrolytbalansen innan samt tillföra kolhydrater, elektrolyter och vätska under träning/tävling förbättrar prestanda, tider och fördröjer utmattning. Sportdryck används framförallt före och under uthållighetsidrotter såsom löpning, cykel, längdskidor. Kan med fördel även användas under exempelvis fotbollsmatcher där sportdryck ger ett bra tillskott.

Valuelab Sportsdrink innehåller en kolhydratmix för omedelbart upptag och en elekrolytblandning som ersätter det du svettas ut. Du anpassar själv hur mycket kolhydrater du vill ha i dig, beroende på om det är uppladdning eller tävling.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.