Bodylab

Bodylab Carbo Fuel Pineapple Passion 1kg

Ej i lager

149 kr
Perfekta bränslet när du behöver en extra växel och gärna vill förbättra din uthållighet.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Carbo Fuel från Bodylab är för dig som behöver energi för att prestera ditt bästa varje gång.

Fördelar med Bodylab carbo Fuel

 • FYLLER PÅ ENERGIDEPÅERNA.
 • NATURLIGA ELEKTROLYTER OCH KOLLAGEN.
 • INTAG FÖRE OCH UNDER FYSISK AKTIVITET.

Bodylab har utvecklat en koncentrerad blandning av snabba och långsamma kolhydrater som fyller på energidepåerna och friger en jämn ström av energi så att du inte tar slut mitt i träningen. Carbo Fuel är det perfekta bränslet för dig som utövar CrossFit, cykling, löpning, fotboll eller annan högintensiv sport, där du behöver en extra växel och gärna vill förbättra din uthållighet.

Bodylab har tillsatt naturliga elektrolyter från färska kokosnötter som bidrar till att upprätthålla vätskebalansen så att din prestation inte börjar sjunka under ett träningspass. Carbo Fuel är unikt då det innehåller typ II joint collagen som bidrar till elasticiteten i brosket och därmed spelar en viktig roll i att hålla dina leder friska och välfungerande.


Med friska och somriga smaker som Pineapple Passion och den klassiska Ice Tea Peach vågar vi lova att du inte kan hitta en coolare och mer uppfriskande sportdryck.


CocoMineral® - kokosvatten med superkrafter?

CocoMineral® är ett extrakt från färskt kokosvatten som innehåller de viktiga elektrolyterna natrium och kalium. När du utövar intensivsporter och svettas ut elektrolyter går det ut över din muskelprestation, vilket ofta ger kramper. CocoMineral® har ett lågt fettinnehåll men ett högt sockerinnehåll, vilket gör det till en bra energikälla.


Blanda 50 g Carbo Fuel med 500 ml iskallt vatten och njut av den före och under träningen.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.