Celsius

Celsius Mixflak 24x355ml

439 kr
552 kr

+ pant

24 kr

Mixa dina favoritsmaker med Celsius.

Välj dina smaker

Celsius

Celsius Oasis Vibe 355ml

+

Celsius

Celsius Citron/Lime 355ml

+

Celsius

Celsius Peach Vibe 355ml

+

Celsius

Celsius Hallon/Acai 355ml

+

Celsius

Celsius Frozen Berry 355ml

+

Celsius

Celsius Mango Passion 355ml

+

Celsius

Celsius Kiwi Guava 355ml

+

Celsius

Celsius Strawberry Lemonade 355ml

+

Celsius

Celsius Orange Rush 355ml

+

Celsius

Celsius Dragon Fruit 355ml

+

Celsius

Celsius Jungle Vibe 355ml

+

Summering

Totalt antal flak

Antal burkar 0 / 24st

-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Mixa dina flak med Celsius. 

Celsius är en välsmakande, läskande och uppfriskande energidryck som är rik på vitaminer och krom.

Fördelar med Celsius

 • Fräscha och uppfriskande smaker
 • Sockerfri
 • Energiboost
 • Ökar förbränningen

Celsius bränner kalorier

Få rabatt när du köper 24 stycken Celsius av samma smak i ett lock! Celsius är den kraftfulla energidrycken som tagit träningsvärlden med storm! Drycken har gjort sig känd genom att bränna upp till 200 Kcal per burk. Celsius är dessutom helt utan socker och näst intill kalorifri och innehåller endast naturliga råvaror, som till exempel grönt te, koffein och vitaminer. Så behöver du en extra push innan ett träningspass, eller bara lite extra energi under dagen passar Celsius dig som handen i handsken!

Celsius innan träning

Celsius vitamindryck har blivit nästintill ett beroende för många som tränar, inte bara för effekten av förbränningen den ger, utan även för att smaken är väldigt god! Drycken bör drickas innan en träningspass eller när som helst under dagen då du vill ha en extra boost energi och förbränning. Drycken finns i flera olika smakalternativ, som alla är noga ihopsatta av Celsius Sverige. Drycken passar även utmärkt under dieter, där du är trött på att bara dricka vatten och dessutom, likt vatten ökar Celsius också din ämnesomsättning med upp till 12 %.

Vitamindryck med en hög halt koffein

Så haka på trenden och testa den otroligt populära Celsius, du lär inte bli besviken! Energin kommer snabbt efter intag och du bör inte dricka Celsius för nära sänggående på grund av den höga koffeinhalten (200 mg per burk), det kan göra det svårt att sova. Däremot passar Celsius utmärkt som en rejäl väckarklocka när du vaknar och under hela dagen. Drycken finns både med kolsyra och utan.

Celsius smaker:

Celsius finns i följande smaker: Citron/Lime, Hallon/Acai, Peach Vibe, Crispy Pear, Frozen Berry, Tropical Twist, Tropical Vibe, Mango Passion, Blood Orange/City Pulse, Kiwi Guava, Strawberry Lemonade och  Oasis Vibe.

 

En oslagbar kombination

Innehållslistan hos Celsius är både lång och kvalitativ, alla ämnen tar en aktiv del i målet om att både bränna fett och ge energi på samma gång. Du får en stor del koffein per burk, som ger både energi och fokus, dessutom grönt te-extrakt och guarana som båda två är fettförbrännande ämnen. Dessutom innehåller Celsius mängder av vitaminer, som är till för att göra din kropp pigg och frisk. Det är helt enkelt en oslagbar kombination!

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.