Valuelab

Valuelab Omega-3 2x90 kapslar

I lager

179 kr
258 kr
Superdeal!
2-pack Omega-3 med de essentiella fettsyrorna EPA och DHA.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Superdeal! 
2-pack Omega-3 till kanonpris!

Högkoncentrerad fiskolja från Valuelab.

Valuelab Omega-3 är ett kosttillskott med de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Omega-3 innehåller livsnödvändiga fleromättade fetter som kroppen inte själv kan producera utan de måste intas via kosten. Fiskolja är en källa till fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. 

Fördelar med Omega-3

 • Antiinflammatoriska effekter
 • Ökar blodcirkulationen
 • Förstärkt immunförsvar
 • Bra för ditt välmående
 • Stärker din diet


Omega-3 har många olika uppgifter i kroppen och behövs bland annat för att kroppen ska kunna bygga och reparera celler. De påverkar också regleringen av blodtrycket, hur njurarna fungerar och vårt immunförsvar. Omega-3 minskar blodets levringsförmåga och minskar på så sätt risken för blodpropp.

Omega-3 i träning

Många aktiva personer äter en stor del Omega 3, och det finns många positiva effekter som uppstår när du tränar och samtidigt får i dig Omega 3. Till exempel kan Omega 3 kan användas som ett bra stöd för viktnedgång i samband med motionerande träning, det kan också ha fördelaktiga effekter för ditt immunförsvar och minskar riskerna för förkylning, hosta och influensa, vilket är vanligt förekommande under vinterhalvåret. Omega 3 kan också ha antiinflammatoriska egenskaper, vilket blir extra önskvärt om du tränar, då det är mer vanligt med inflammationer i både blod och vävnader.

 

Brist på Omega-3

Omega 3 är inte bara bra för den fysiska hälsan, utan också för den psykiska. I den mänskliga kroppen består hjärnan av 60% fett, och en brist av Omega 3 kan leda till ett flertal sjukdommar och psykiska problem. Mest känd är Omega 3 för att ha en skyddande effekt mot hjärt-och kärlsjukdomar eftersom en brist påverkar blodfetterna negativt. Omega 3 har även visat sig vara skyddande mot andra kroniska sjukdomar, så som alzheimer, eftersom Omega 3 håller hjärnan friskare.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.