Tyngre

Tyngre PWO Mixflak 24x250ml

459 kr
600 kr

+ pant

24 kr

Mixa dina favoritsmaker med Tyngre PWO

Välj dina smaker

Tyngre

Tyngre PWO Sour Apple 250ml

+

Tyngre

Tyngre PWO Blue Raspberry 250ml

+

Summering

Totalt antal flak

Antal burkar 0 / 24st

-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Tyngre PWO Mixflak
Mixa dina flak med Tyngre PWO

Tyngre PWO är en energidryck berikad med klassiska pre-workout ämnen så som koffein, beta-alanin, L-arginin och vitaminer för maximal prestation! Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en extra skjuts i din träning och tycker det är besvärligt att blanda själv. Tyngre PWO är färdigblandad och redo att drickas!

Fördelar med Tyngre PWO

 • Färdigblandad PWO
 • 200 mg koffein
 • Maxad fokus och energi

 

Finns i två goda smaker

Tyngre är kända för sina smaker och när de nu släpper drickfärdig pwo ville de ta smaknörderiet till nästa nivå!

Sour Apple kombinerar äpplets sötma med en omatchad fräschör som gör att smaken bara blir godare och godare för varje burk du dricker. Som vanligt håller vi recepten rena: Bra mängder av de ingredienser du verkligen vill åt, och inget extra bara för sakens skull.

Blue Raspberry - Med en oerhört ren hallonbas och finstämda nyanser höjer den ribban rejält. En PWO med en härlig fräschör som gör att smaken bara blir godare och godare för varje burk du dricker. Som vanligt håller vi recepten rena: Bra mängder av de ingredienser du verkligen vill åt, och inget extra bara för sakens skull.

Maximera din träning med Tyngre PWO!

Tyngre PWO är framtagen för att intas innan träning för en maximerad prestation. Drycken är berikad med koffein, vitaminer och är naturligtvis helt utan socker.

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.