Swedish Supplements

Swedish Supplements Bloody Pump Peach Mango 300g

I lager

246 kr
329 kr
Hardcore PWO i pulverform utan Koffein och stimulantia med god Peach/Mango smak.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Bloody Pump Peach Mango från Swedish Supplements är en hardcore Pre-workout i pulverform utan Koffein och stimulantia med god Peach/Mango smak. 

Fördelar med Swedish Supplements Bloody Pump Peach Mango

 • Bloody Pump fri från Koffein och stimulantia
 • Hela 2500 mg citrullinmalat
 • 500 mg Glycopump®

I en djungel av olika PWOer så tar Swedish Supplements ett bestämt steg framåt och presenterar Bloody Pump. Detta är en unik PWO där Swedish Supplements har utvecklat en tungt doserad PWO som är helt befriad från centralstimulantia. Bloody Pump kombinerar ett brett spektrum av ingredienser. En av dessa är Citrullin i formen citrullin-DL-malat. Citrullin är en naturligt förekommande aminosyra som kroppen blanda annat använder i arginin-kväveoxidcykeln. Detta är den process där arginin används som utgångssubstrat för att blida kväveoxid (NO). Tillsammans med Citrullin finner du även Arginin, en väl tilltagen dos Glycopump® som är glycerolmonostearat, Beta-alanin, Taurin och mer. Tillsammans bildar dessa ingredienser den perfekta produkten för dig som inte vill ha en PWO som innehåller en hög halt Koffein. Bloody Pump kan användas när som helst på dygnet utan att du riskerar att ligga sömnlös på kvällen.

OBS! Pre-workout produkter kan ha en tendens att klumpa sammans, gäller det också Bloody Pump från Swedish Supplements beror detta på ingrediens sammansättning, det är inget fel på produkten och det påverkar inte produktens effekt eller smak! Om pulvret är klumpat ihop, föreslår vi att behållaren pressas hårt tills pulvret lossnar och skaka sedan behållaren hårt.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.