Reign

Reign Energy Total Body Fuel är en energidryck för fitness som ger dig den energi du behöver för ditt träningspass. Skapad för att ge dig energi för de tuffaste träningspassen. Den innehåller naturligt koffein från gröna kaffebönor för att förse dig med hållbar energi så du kan prestera ditt allra bästa under hela passet. En energidryck från Reign är alltid bra att ha med dig i väskan för att kunna dricka när energin tryter! Köp dina energidrycker från Reign hos oss på Sportkost.

Reign Energy Body Fuel

Tillför bränsle till kroppen före eller efter träning med Reigns produkter. Reign Body Fuel tillverkar toppklassiga och riktigt goda energidrycker i härliga smaker.

Dryckerna från Reign innehåller en hög mängd koffein, L-arginin och de essentiella aminosyrorna BCAA. De är framtagna för den aktiva livsstilen och för människor som alltid behöver ett extra energitillskott. Varumärket ägs av Monster som också tillverkar energidrycker.

Varför Reign Energy?

Monster har valt att utveckla en mer fitness-anpassad dryck för den som spenderar många och långa timmar på gymmet. Reign Energy är skapad för att ge dig energi för de tuffaste träningspassen. Den innehåller naturligt koffein från gröna kaffebönor för att förse dig med hållbar energi så du kan prestera ditt allra bästa under hela passet.

  • Det ger en ordentlig dos på direkten så att din prestationsförmåga skjuter i höjden.
  • Du får fart på proteinsyntesen
  • De förhindrar muskelnedbrytning
  • Fulla med vitamin B12, B3, B6
  • De är sockerfria så du slipper extra kalorier

 

Var kan man köpa Reign Energy?

Du hittar Reign Energy hos oss på Sportkost.se. Bra priser, snabba leveranser och fri frakt från 499 kr.