Nocco

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. No Carbs Company lanserade sin första produkt i december 2014 och finns idag finns tillgängligt i över 40 länder. NOCCO innehåller grenad aminosyror, grönt te-extrakt och vitaminer. Dessa drycker är utformade för att hjälpa dig att hålla prestera på topp under fysiska aktiviteter. NOCCO erbjuder en rik smakpalett för att tillgodose en mängd olika smakpreferenser. Vare sig du föredrar persika, hallon, cola, päron eller äpple, erbjuder NOCCO en välsmakande upplevelse. De kommer regelbundet med lanseringar av nya och spännande smaker och produkter i nklusive begränsade upplagor. 

Köp Nocco
Hos oss på Sportkost hittar du många av Noccos populära smaker. Man kan köpa ett Nocco flak som består av 24 stycken burkar. Vi erbjuder Nocco mixflak, här kan du själv välja och blanda ett flak med olika smaker. De finns även möjlighet att köp Nocco i styck.

Nocco en dryck med BCAA & koffein 
Vad gör NOCCO unik bland andra koffeindrycker? Det är den perfekta kombinationen av koffein, BCAA (grenade aminosyror) och vitaminer som ger en kraftfull energiökning utan onödiga kolhydrater. För de som söker ett hälsosammare alternativ till traditionella energidrycker, är NOCCO det självklara valet. Med sin fräscha smak, uppfriskande känsla och fokus på hälsa representerar NOCCO mer än bara en dryck - det är en del av en aktiv livsstil.

Fokus på Hälsa och Träning
NOCCO’s sortiment består av två huvudserier: NOCCO BCAA och NOCCO BCAA+, båda producerade i Österrike och var och en innehållande en blandning av BCAA, sex olika vitaminer inklusive vitamin D, B5, B12, biotin, folsyra och niacin. Dessa drycker är utformade för att maximera användarens prestationer, helt sockerfria och innehåller endast naturliga färgämnen och smaker utan konserveringsmedel.