LactiGo

LactiGo är en kraftfull idrottsgel/PWO-gel med en effektiv och snabbverkande formula som inkluderar karnosin och magnesium. Den är skapad för att stödja både motionärer och professionella idrottare i deras strävan att överträffa sig själva genom att utmana sina fysiska gränser.

Denna unika idrottsgel har två huvudsakliga användningsområden. För det första kan den användas som en pre-workout (PWO) för att optimera din fysiska prestation. LactiGo hjälper kroppen att ta i hårdare och höjer mjölksyratröskeln, vilket är särskilt fördelaktigt under intensiva träningspass och tävlingar.

För det andra fungerar LactiGo som en återhämtningsprodukt. Efter avslutad träning kan den snabbt appliceras för att påskynda återhämtningen och minimera trötthet. Detta gör det möjligt för användaren att snabbt återgå till träningen och bibehålla en hög nivå av prestation över tid. Oavsett om du är en entusiastisk motionär eller en dedikerad professionell idrottare, kan LactiGo vara det extra stödet du behöver för att ta din träning till nästa nivå och optimera både din prestation och återhämtning.