Sportkost

Sportkost Tactical Backpack Black

Ej i lager

579 kr
899 kr
Rymlig och snygg ryggsäck utformad för att rymma allt du behöver i vardagen.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Tactical Backpack från Sportkost är en rymlig och snygg ryggsäck som är utformad för att rymma allt du behöver i vardagen. Ryggsäcken är tillverkad av robust och tåligt material och erbjuder en mängd smarta funktioner. Den har 5 huvudfack och flera mindre fickor inuti för att hjälpa dig att hålla ordning. Om du inte använder alla facken kan du enkelt komprimera dem med hjälp av sidospännena för att göra ryggsäcken så kompakt som möjligt. Dessutom är ryggsäcken vattenavvisande, så du behöver inte oroa dig om regnet börjar falla.

Fördelar med Sportkost Tactical Backpack

 • Robust & tålig
 • Rymmer 45 L
 • Avtagbara patches
 • Flera praktiska fack
 • Justerbara remmar och spännen
 • Hållare för vattenflaskor
 • Vadderade laptopfack

Den levereras med 2 patches på framsidan, dessa är avtagbara och kardborreytan gör det möjligt för dig att anpassa den. De två datorfickorna och flaskhållarna är vadderade. Alla remmar och spännen är justerbara för att säkerställa en perfekt passform för dig. MOLLE-sytem på framsidan och sidorna med öglor som gör att du kan fästa saker som krokar och nyckelringar.

Observera: Levereras inte med shakerflaskor.

Vad är MOLLE-system?

MOLLE är en förkortning av Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Fritt översatt till Modulär lätt lastbärande utrustning. MOLLE-system är från början framtaget för militärt ändamål men dess praktiska funktion finns nu även för den civila marknaden.

MOLLE-system är ett system med fästpunkter i rader av tygband eller laserskuret tyg. Fästpunkterna finns vanligtvis på utsidan av ryggsäckar, duffel bags eller speciella västar. På dessa fästpunkter kan man sedan fästa moduler med påsar, fickor och hållare av olika slag. Fästöglorna är även funktionella att fästa andra saker i som till exempel rep och karbinhakar.

MOLLE-systemet gör det alltså möjligt att bygga ut ryggsäckar och annat med fler fack. Det går även att snabbt byta ut de olika modulerna och anpassa vad man tar med sig efter behovet för dagen. En annan viktig funktion är tillgängligheten. Med ett MOLLE-system kan du strategiskt placera ut de olika packningar som du behöver ha lättillgängligt och snabbåtkomligt, så som mobil, vätskebehållare och första hjälpen.