Ambassadör Adrianne tipsar om Creamy Rice

Ett bra mål för att ladda upp inför maxade träningspass på gymmet. Denna produkt ger snabb och långvarig energi, vilket man vill åt kring träning. 

Fairing Creamy Rice Vanilla är  en produkter som jag själv använder och givetvis rekommenderar!  Cream of rice, CoR, rismjöl, rispudding, minutris från @fairingsports Kärt barn har många namn. En produkt som har varit med mig under hela dieten och en bra tid innan också. 


Jag använder denna produkt som pre workout meal. Ett bra mål för att ladda upp inför maxade träningspass på gymmet. Denna produkt ger snabb och långvarig energi, vilket man vill åt kring träning. Så CoR funkar lika bra nära efter ett träningspass för att påskynda återhämtningen! Cream of rice är också ett riktigt bra substitut till ris då de har i stort sett samma näringsvärde. Enkelt, lättsmält, snäll mot magen och lätt att tillaga. 


Det enda du behöver är vatten och en vattenkokare/micro. Jag rör ner kokande vatten tills jag fått den konstisens jag vill åt För en komplett måltid så kan man tillsätta protein. Men jag föredrar att dricka en shake bredvid då jag gillar denna smak precis som den är. Är du sugen på att testa eller är en rutinerad användare av CoR och behöver påfyllning så är min kod givetvis giltig på denna produkt.


/Ambassadör Adrianne