Skip Nutrition

Skip Nutrition D-Vitamin 50mcg 120 kapslar

I lager

89 kr
149 kr
50 μg (2000 IE) vitamin D per kapsel.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Skip D-vitamin är ett kosttillskott med 50 μg (2000 IE) vitamin D per kapsel. D-vitamin bidrar till ett normalt fungerande immunsystem, muskelfunktion, normalt skelett och tänder, fungerande celldelning samt att bibehålla normal ben­stomme. D-vitamin bidrar också till ett normalt upptag av kalcium och fosfor.

Fördelar med SKIP D-vitamin

 • Bidrar till normalt fungerande immunförsvaret
 • Många får brist under vinterhalvåret
 • Svensktillverkade

Vad är D-vitamin

D-vitamin kallas ibland även för solens vitamin eftersom det bildas då solens strålar träffar vår kropp. Under de mörka månaderna bildar de flesta av oss för lite D-vitamin eftersom det krävs en viss UV-styrka för att kroppen ska bilda vitaminet. Vår D-vitamin utvinns ur naturligt fet fårull men motsvarar samma vitamin som solens strålar ger oss. Kapseln är utvunnen ur cellulosa från växter.

Tillverkas i Sverige.

Vitaminets funktioner i kroppen

Vitamin D är viktigt för att flera processer i kroppen ska fungera. Vitaminet bidrar till ett normalt fungerande immunsystem vilket är viktigt, framförallt vintertid. Bidrar även till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och har därför en viktig roll i skelettbildningen. Hjälper till att bibehålla normala tänder och benstomme samt en normal muskelfunktion. D-vitamin har även en viktig roll i celldelningsprocessen.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.