Sportkost

Sportkost Tactical Duffel Bag Black

I lager

399 kr
599 kr
Praktisk duffelväska med kardborre och MOLLE på utsidan, levereras med Sportkost Patch.
-
+
  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    SNABBA LEVERANSER

Tactical Duffel Bag från Sportkost är en pratiskt och snygg väska som är utformad för att rymma allt du behöver till gymmet eller i vardagen. Duffelväskan är tillverkad av robust och tåligt material och erbjuder en mängd smarta funktioner. Den har ett större huvudfack, två sidofack varav ett med plats för skorna och några mindre fickor inuti för att hjälpa dig att hålla ordning. Dessutom är väskan vattenavvisande, så du behöver inte oroa dig om regnet börjar falla.

Fördelar med Sportkost Tactical Duffel Bag

  • Robust & tålig
  • Rymmer 40 L
  • Avtagbar patch
  • Flera praktiska fack
  • Justerbar axelrem och bärhandtag på ovansidan

Den levereras med Sportkost patch på framsidan, den är avtagbar och kardborreytan gör det möjligt för dig att anpassa den. MOLLE system på framsidan med öglor som gör att du kan fästa saker som krokar och nyckelringar.

Observera: Levereras inte med shaker.

Vad är MOLLE-system?

MOLLE är en förkortning av Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Fritt översatt till Modulär lätt lastbärande utrustning. MOLLE-system är från början framtaget för militärt ändamål men dess praktiska funktion finns nu även för den civila marknaden.

MOLLE-system är ett system med fästpunkter i rader av tygband eller laserskuret tyg. Fästpunkterna finns vanligtvis på utsidan av ryggsäckar, duffel bags eller speciella västar. På dessa fästpunkter kan man sedan fästa moduler med påsar, fickor och hållare av olika slag. Fästöglorna är även funktionella att fästa andra saker i som till exempel rep och karbinhakar.

MOLLE-systemet gör det alltså möjligt att bygga ut ryggsäckar och annat med fler fack. Det går även att snabbt byta ut de olika modulerna och anpassa vad man tar med sig efter behovet för dagen. En annan viktig funktion är tillgängligheten. Med ett MOLLE-system kan du strategiskt placera ut de olika packningar som du behöver ha lättillgängligt och snabbåtkomligt, så som mobil, vätskebehållare och första hjälpen.