Nutramino

Nutramino Protein Chocolate Bar White Raspberry Crunch 16x50g

Ej i lager

319 kr
400 kr
Ny typ av proteinbar med krämig vit choklad, hallon och crunch som ger den perfekta balansen mellan smak och konsistens. 15g protein per bar.
-
+
  • ShapeCreated using Figma

    FRI FRAKT FRÅN 499 KR

  • ShapeCreated using Figma

    FRIA RETURER

  • ShapeCreated using Figma

    SNABBA LEVERANSER

Protein Chocolate White Chocolate Raspberry från Nutramino är en extra lyxig proteinbar eller mer som en proteinchoklad med en härlig smak av vit choklad och uppfriskande hallon. Detta toppas av med härligt krispiga bitar av sojaprotein. Denna bar ger 15 g protein och innehåller inget tillsatt socker.

Fördelar med Nutramino Protein Chocolate Bar

  • Vit choklad & hallon
  • 15 g protein per bar
  • Inget tillsatt socker
  • 16 bars per låda

Nutramino Protein Chocolate är en helt ny innovativ formula, med krämig choklad och crunch som ger den perfekta balansen mellan smak och konsistens dessutom med 15g protein per bar. Älskar du choklad, då är den proteinchoklad något för dig. Krämig vit choklad och uppfriskande hallon som kompletteras med knapriga bitar av sojaprotein som dessutom ger denna bar mer protein.

Nutramino har varit noggranna med att inte tillsätta något socker så den lilla mängd sockerarter som finns i varje bar är naturligt förekommande. En bar ger även 15 g protein som kommer dels från soja men även vassleproteinisolat och mjölkpulver. Detta ger en utmärkt aminosyraprofil som kroppen med lätthet kan använda för att både bygga och bevara muskelmassa.

Ett bra mellanmål efter träning eller proteinrikt mellanmål på språng.

Box

Proteinbars är avsedd för att komplettera det dagliga proteinintaget. De bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost.