GAAM Energy Havana Beach från GAAM är den ultimata energidrycken för dig som vill maximera din prestation och hålla dig alert under långa dagar och tuffa träningspass. Med en unik blandning av koffein, taurin och vitaminer ger GAAM Energy dig den extra energikicken du behöver för att nå dina mål.

Den höga halten av koffein i GAAM Energy ger dig snabb energi och ökad uppmärksamhet samtidigt som taurin hjälper till att förbättra din uthållighet och motverka trötthet. Dessutom innehåller GAAM Energy en hälsosam dos av vitamin B6 och B12 som bidrar till att främja din mentala skärpa och stärka ditt immunförsvar.

Fördelar med GAAM Energy

  • Vegansk
  • Sockerfri
  • 180 mg koffein
  • Tillverkad i Sverige
  • Vitaminberikad


GAAM Energy för alla tillfällen

GAAM Energy finns i flera olika smaker som alla är fräscha och läskande. Du kan välja mellan klassiska smaker eller prova något nytt och spännande! Oavsett vilken smak du väljer så kan du vara säker på att GAAM Energy ger dig den energi och fokus du behöver för att klara av dina dagliga utmaningar.

GAAM Energy är framtagen för både de som söker ökad energi eller helt enkelt vill ha en god dryck nära till hands. 

Box

Högt innehåll av koffein. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller personer som är känsliga för koffein. Användning tillsammans med alkoholhaltiga drycker avråds.