Fairing

Fairing Creamy Rice Vanilla Ice Cream 1000g

I lager

159 kr
179 kr
Härligt krämig risgröt fullpackad med nyttig energi.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Creamy Rice från Fairing är en lättlagad, glutenfri & välsmakande risgröt, fullpackad med nyttig energi.! Fairings risgröt innehåller inga animaliska ingredienser och passar därför även dig som är vegan eller vegetarian. En portion på 50 g innehåller 40 g kolhydrater varav enbart 1,15 g sockerarter och 1,35 g fett.

Creamy Rice använder sig av instantiserat rismjöl som bas som sedan har smaksatts med arom av vaniljglass. Du behöver bara blanda med vatten och värme i mikron eller på spisen för att få en delikat gröt. Denna grötblandning innehåller inget gluten, inget tillsatt socker och är helt vegansk.

Fördelar med Fairing Creamy Rice

 • Krämig risgröt
 • Mycket enkel att tillaga
 • Fri från gluten och vegansk
 • Innehåller inget tillsatt socker

 

Snabbt, enkelt & gott!

Produkten passar perfekt som snabblagad frukost på morgonen eller som ett mättande mellanmål. Toppa med färska frukter, bär och en nypa kanel. Eller varför inte tillsätta en skopa av ditt favorit proteinpulver för en komplett och näringsriktig måltid? Varje burk ger dig hela 20 portioner.


Användningsförslag:
Blanda 1 skopa (ca 50 g) med 150 ml vatten (eller mjölk) i din shaker, skaka och häll i en mikrovågsskål. Värm i mikrovågsugn i 30 sekunder och rör sedan om. Upprepa detta tills du har den konsistens av risgröt du vill ha. Går även att blanda med kall vätska och dricka direkt.

 

Box

Fairing Creamy Rice är en produkt som har varit med mig under hela dieten och en bra tid innan också. Jag använder denna produkt som pre workout meal. Ett bra mål för att ladda upp inför maxade träningspass på gymmet. Denna produkt ger snabb och långvarig energi, vilket man vill åt kring träning. Så CoR funkar lika bra nära efter ett träningspass för att påskynda återhämtningen! Cream of rice är också ett riktigt bra substitut till ris då de har i stort sett samma näringsvärde. Enkelt, lättsmält, snäll mot magen och lätt att tillaga.

/Ambassadör Adrianne