Fairing

Fairing Creamy Rice Vanilla Ice Cream 1000g

I lager

169 kr
189 kr
Härligt krämig risgröt fullpackad med nyttig energi.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Creamy Rice från Fairing är en lättlagad, glutenfri & välsmakande risgröt, fullpackad med nyttig energi.! Fairings risgröt innehåller inga animaliska ingredienser och passar därför även dig som är vegan eller vegetarian. En portion på 50 g innehåller 40 g kolhydrater varav enbart 1,15 g sockerarter och 1,35 g fett.

Creamy Rice använder sig av instantiserat rismjöl som bas som sedan har smaksatts med arom av vaniljglass. Du behöver bara blanda med vatten och värme i mikron eller på spisen för att få en delikat gröt. Denna grötblandning innehåller inget gluten, inget tillsatt socker och är helt vegansk.

Fördelar med Fairing Creamy Rice

 • Krämig risgröt
 • Mycket enkel att tillaga
 • Fri från gluten och vegansk
 • Innehåller inget tillsatt socker

 

Snabbt, enkelt & gott!

Produkten passar perfekt som snabblagad frukost på morgonen eller som ett mättande mellanmål. Toppa med färska frukter, bär och en nypa kanel. Eller varför inte tillsätta en skopa av ditt favorit proteinpulver för en komplett och näringsriktig måltid? Varje burk ger dig hela 20 portioner.


Användningsförslag:
Blanda 1 skopa (ca 50 g) med 150 ml vatten (eller mjölk) i din shaker, skaka och häll i en mikrovågsskål. Värm i mikrovågsugn i 30 sekunder och rör sedan om. Upprepa detta tills du har den konsistens av risgröt du vill ha. Går även att blanda med kall vätska och dricka direkt.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.