Optimum Nutrition

Optimum Nutrition Opti-Women 60 kapslar

I lager

199 kr
239 kr
Komplett multivitamin med vitaminer, mineraler och örter speciellt anpassade för kvinnor.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Opti-Women från Optimum Nutrition kombinerar vitaminer och viktiga mineraler med ett omfattande samling av örter och andra ingredienser som är designade för dig som kvinna! Multivitamin- och mineraltillskott är kanske det viktigaste kosttillskottet som styrketränande och idrottsutövare kan använda.

Fördelar med Opti-women

 • Essentiella vitaminer och mineraler.
 • Innehåller järn.
 • Kapslar som är lätta att svälja.
 • Över 30 ingredienser.

För att människokroppen skall kunna prestera maximalt måste den ha tillgång till en mängd komplexa vitala näringsämnen. Om bara någon av dessa vitaminer eller mineraler får ett underskott i balansen kan det påverkar hela den metaboliska kedjan som ger optimal effektivitet och prestationsförmåga. Inte Bra!

 

Dagligt intag av en högkvalitativ multivitamin -och mineralprodukt kan hjälpa till att säkerställa den optimala balansen i kroppen.

Många underskattar ofta nyttan med denna typ av produkt. Man tror att eftersom det inte tillkommer 5kg muskelmassa - så är multivitaminer onödiga att använda. Men här är något mycket viktigt, om din kropp lider brist på någon av dessa livsnödvändiga vitaminer och mineraler - kan det ha en nedsättande påverkan hundratals kemiska och enzymatiska processer till följd av detta. Varje vitamin och mineral är ansvarig för tusentals biokemiska reaktioner, bland annat bildandet av hormoner.
Slutsatsen då? Om du inte använder en multivitamin/mineral produkt kan det påverka din maximala potential!