Great Earth

Great Earth Vitamin D3 75 mcg 60 Kapslar

I lager

179 kr
199 kr
Vegansk form av vitamin D3
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Vitamin D3 75 mcg

Solsken på burk

Vegansk form av vitamin D3. Oftast utvinner man vitamin D3 från lanolin, fårull. Denna vegetabiliska form av vitamin D3 är istället utvunnet från lav. 

 • En burk räcker i 60 dagar
 • 60 kapslar
 • Rekommenderat intag: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Great Earth's D-vitamin innehåller en vegansk form av vitamin D3. Oftast utvinner man vitamin D3 från lanolin, d.v.s. fårull. Denna vegetabiliska form av vitamin D3 är istället utvunnet från lav. Kapslarna innehåller även ekologisk kokosolja för att ge ett bra upptag av D-vitaminet i kroppen, då det är ett fettlösligt vitamin. Vitamin D bidrar bland annat till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt till immunsystemets normala funktion. 

Solljus på burk

Att leva så här långt norrut har ju sina för- och nackdelar. Det är såklart superhärligt med sommarens långa dagar, men det är inte lika kul när solen knappt går upp under vintermånaderna. De flesta nordbor får då brist på D-vitamin, eftersom det bildas i huden när vi träffas av solstrålarna. D-vitamin bidrar bland annat till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt till immunsystemets normala funktion. Så du har två alternativ: flytta till sydligare breddgrader (kanske solsäkra Spanien?) eller se till att kroppen får all D-vitamin den behöver genom tillskott. Vi rekommenderar det senare, även om Marbella är vackert så här års. Vitamin D3 Vegan är utvunnet från lav och kapslarna innehåller även ekologisk kokosolja för ett bra upptag av vitaminet.