Great Earth

Great Earth Järn Komplex 100 Tabletter

I lager

109 kr
125 kr
Järn Komplex innehåller även C-vitamin, B12, nyponextrakt, folsyra och koppar.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Great Earth Järn Komplex

Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin och därmed påverkar det även transporten av syre till kroppens celler. Järn har en roll i celldelningsprocessen. 

 • En burk räcker i 100 dagar
 • 100 tabletter
 • 25 mg per tablett

Järnbrist?

Är du kvinna? Blir du ofta trött och yr? Om svaret är ja (och ja) är det stor sannolikhet att du har järnbrist. Det innebär att du inte producerar tillräckligt med röda blodkroppar som hjälper till att syresätta kroppen ordentligt. Det kan såklart även gälla för män, men kvinnor drabbas oftare på grund av graviditet eller mens. Behovet av järn är därför större hos kvinnor i fertil ålder. Järn har en viktig roll i celldelningsprocessen, och bidrar främst till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Det hjälper till att skicka ut syre till kroppens celler och motverkar känslan av trötthet och utmattning. Varje tablett med Järn Komplex innehåller även C-vitamin, B12, nyponextrakt, folsyra och koppar. 

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.