Skip Nutrition

Skip C-Vitamin 1000mg 90 tabletter

I lager

99 kr
139 kr
C-vitamin med nyponpulver.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Skip C-vitamin meed nypon

 • Bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Innehåller C-Vitamin och nypon
 • Bidrar till minskad trötthet och utmattning


C-vitamin är mest känd för sin viktiga uppgift att bidra till immunsystemets normala funktion. Med ett väl fungerande immunförsvar blir du mer motståndskraftigt mot sjukdomar som till exempel förkylningar. Varje dag påverkas kroppen av oxidativ stress genom yttre faktorer och vårt egna försvar bryts ned med tiden. I perioder när vi utsätts mycket för stress ökar även den negativa påverkan utifrån och då kan det vara bra att öka intaget av antioxidanter. C-vitamin är även en kraftfull antioxidant, vilka motverkar de fria radikaler som bryter ned kroppen. Vitamin C bidrar till minskad trötthet och utmattning.

C-vitamin behövs för att kollagen skall bildas och kollagen är det som bygger upp vår stödjevävnad. Kollagenbildningen har betydelse för en rad funktioner i kroppen, blodkärl, benstomme och hudens normala funktion.

Vitamin C har även en viktig funktion för upptaget av järn. Vår kropp har svårt att tillgodogöra sig järn ur maten, men tillsammans med C-vitamin kan upptaget förbättras. Har du järnbrist kan det med andra ord vara bra att kombinera ett järntillskott med C-vitamin.

Nyponpulver

Skip C-vitamin innehåller även nyponpulver. Nyponpulver innehåller rikligt med C-vitamin. 100 gram nypon innehåller 270 mg vitamin C, i jämförelse med 100 gram apelsin som innehåller 53 mg.

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.