North Nutrition

North Nutrition Skull PWO 2.0 Energy 352g

I lager

249 kr
349 kr
Ökad styrka, kraft och energi med SKULL.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Öka din motivation med SKULL PWO 

Prestationshöjare har blivit allt mer vanligt att dricka, både i fitness och inom idrott. Prestationshöjare tar du för att öka din styrka, kraft och energi innan och under träningspasset. Skull är en av våra hetaste PWO produkter, som ger dig rejält med ökad kraft, energi och fokus med sina aktiva ingredienser, som till exempel extrakt från grönt te, som även har en fettförbrännande effekt och en hög dos koffein.

Fördelar med Skull PWO

 • Öka kraft, energi och fokus innan träning
 • Få motivation att ta dig till gymmet
 • Innehåller både koffein och grönt extrakt av grönt te
 • Finns i flera goda smaker

Ökad styrka, kraft och energi

Med vecka efter vecka med träning och motion kan det vara svårt att hitta motivation att ta sig till gymmet och ge allt, höja personbästa och ta sin träning till nya nivåer. Det är precis därför Skull PWO finns! Drick 1 skopa Skull ca: 30 minuter innan ditt träningspass och energin kommer av sig själv! Skull håller i hela träningspass och gör susen för dina resultat och fokus!

Skull - Wake up the dead

Känner du att du behöver mer energi, fokus och en rejäl spark i baken innan din träning?! SKULL kommer ge dig en ny upplevelse, bidra med en otrolig energi, grymt fokus och ett hårt tryck i musklerna. Det är en grund till att North Nutrition har sin slogan, ”Wake up the dead”!

Extrakt av grönt te och koffein

Extrakt från grönt te är en av de mest aktiva ingredienserna i Skull PWO. Grönt te har många hälsosamma effekter, bland hjälper det till att bibehålla ditt adrenalin genom att förhindra nedbrytningen. Grönt te kan också minska din stress och optimera fokuset i hjärnan.

PWO med flera smaker

SKULL finns i två goda smaker: Cola och Energy drink

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.