Cellucor

Cellucor C4 Ultimate Strawberry/Watermelon 440g

Ej i lager

399 kr
499 kr
C4 Ultimate från Cellucor är uppföljaren till C4 och är uppgraderad med ett tungt innehåll.

Du är nu prenumerant.

 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  SNABBA LEVERANSER

Cellucor C4 Ultimate 440g

C4 Ultimate, ett kosttillskott från Cellucor, är uppföljaren till C4 och är uppgraderad med ett tungt innehåll. Varje skopa ger höga mängder av välkända ingredienser men även specialingredienser så som Nitrosigine® och CarnoSyn®. 

Fördelar med C4 Ultimate

 • Högdoserad PWO 

 • Med Nitrosigine® och CarnoSyn® 

 • 6 000 mg citrullin per skopa 

 • 3 200 mg beta-alaning per skopa 

 • Med kakaoextrakt innehållandes teobromin 

C4 Ultimate från Cellucor är den nya generationens PWO. C4 Ultimate har fokuserat på väl använda ingredienser men använder sig av noggrant avvägda doseringar i kombination med mer exotiskt innehåll som kakaoextrakt och Nitrosigine®.  

Koffein är allt jämt en av de vanligaste ingredienserna i en PWO. C4 Ultimate har inkluderat hela 300 mg per skopa. Detta beror på att koffein i dess doseringar ger en ökad koncentration, uppmärksamhet och vakenhet. Vid doser som öve3rstiger 3 mg per kg kroppsvikt så bidrar koffein även till ökad muskeluthållighetskapacitet och till ökad prestation vid muskeluthållighetsarbete. 

4 Ultimate innehåller kvalitétsingredienserna Nitrosigine® och CarnoSyn®. Nitrosigine® är en registrerad variant av arginin (inositol-arginin silikat) och CarnoSyn® är en registrerad variant av beta-alanin. Där många andra väljer vanligt arginin och beta-alanin så har Cellucor inte hållit igen på kvalitéten och väljer därför dessa rena ingredienser till C4 Ultimate.  

Dessa ingredienser är sedan kombinerade med vitaminer, ginseng, rosenrot, N-acetyl-L-tyrosin, kreatin och mera för att ge dig en så komplett PWO som möjligt. En skopa innan träning räcker gott och väl, prova C4 Ultimate och se själv vad alla pratar om.  

Antal doser per förpackning: 20 st. 

Box

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett altenativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Ej lämpligt för gravida, ammande kvinnor eller barn.