SNS Biotech

SNS Biotech Turkesterone 60 kapslar

I lager

499 kr
599 kr
Främjar syntesen av muskelproteiner för att öka styrka, muskeltillväxt och prestation.
-
+
 • ShapeCreated using Figma

  FRI FRAKT FRÅN 499 KR

 • ShapeCreated using Figma

  FRIA RETURER

 • ShapeCreated using Figma

  1–3 DAGARS LEVERANS

Turkesterone Turk500 från SNS Biotech innehåller 10% Turkesterone vilket är det högkvalitativa extraktet av Ajuga Turkestanica, en aktiv förening med starka anabola egenskaper. Ämnet har visat sig ge otroliga resultat sedan den introducerades i kosttillskottsvärlden och på kort tid blivit ett av de hetaste kosttillskotten för att öka styrka, muskeltillväxt och prestation. Turkesterone aktiverar receptorer i muskelcellen vilket hjälper stamceller att utvecklas till nya muskelceller, det är en helt revolutionerande egenskap för atleter som vill öka i muskelmassa.

Fördelar med SNS Biotech Turkesterone

 • Ökad proteinsyntes
 • För ökad styrka, muskeltillväxt och prestation
 • Kan hjälpa till att minska stress

Turkesterone har visat sig vara effektivt för att öka syntesen av muskelproteiner, vilket gör att du kan bygga större muskler på kortare tid. Effekten av att begränsa muskelkatabolismen och hjälpa till vid fysisk ansträngning gör att du kan utföra längre och hårdare träningspass utan risk att förlora muskelmassa. Turkesterone är en stor hjälp i din uppbyggnadsfas och massacykel men fungerar också bra under viktreduktion, diet till tävling för att skydda musklerna mot katabolism och bibehålla muskelstyrkan.

Turkesterone är mest känt och används i första hand som ett "naturligt anabolt medel” men kan även öka immunförsvaret samt ha en antistress-effekt, vilket indirekt kan stödja muskeluppbyggnad genom att optimera kortisolnivåerna i kroppen.

SNS Biotech™ ger alltid bästa upptag genom CycloDex50™
För att ge TURK 500™ maximalt upptag och effekt har SNS Biotech tillsatt CycloDex50™ som består av B-Cyclodextrin samt extrakt av gurkmeja och svartpeppar TURK500™ – The Most Effective Turkesterone on The Market.